Liceul Tehnologic "GEORGE BIBESCU" Craiova
mail: george.bibescu@yahoo.com
MENIU
Linkuri utile.....
Contact
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 101 Craiova, judetul Dolj
Tel 0351-405698
fax: 0251-423902

mail: george.bibescu@yahoo.com
 
CONTACT
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 101 Craiova, judetul Dolj,Tel 0351-405698 ,fax: 0251-423902

PARTENERIAT DURABIL SI EFICIENT

Colaborarea cu DAEWOO Automobile Romania se desfasoara in baza protocolului incheiat in anul 1995. Aceasta colaborare, de-a lungul timpului, nu s-a rezumat la formarea profesionala a elevilor ci a imbracat forme complexe.

Astfel, in fiecare an elevii scolii atat de la liceu curs de zi cat si de la scoala profesionala si scoala de arte si meserii beneficiaza de conditii optime pentru desavarsirea pregatirii profesionale la nivelul standardelor europene. Pe langa baza materiala de exceptie reprezentata de fluxul de productie al acestei societati elevii sunt indrumati permanent de cadre cu inalta calificare. Cei mai buni dintre ei au avut prioritate la angajare atunci cand politica de personal a societatii a cerut-o.

Pentru elevii claselor de inceput a caror deplasare in uzina nu a fost posibila, Daewoo a sprijinit dezvoltarea bazei materiale din atelierelor scoala.

Stimularea si motivarea elevilor capabili de performanta reprezinta un alt aspect al acestei colaborari Daewoo Automobile RomĂąnia sprijinind constant organizarea concursurilor scolare judetene din domeniul auto organizate de scoala.

Sprijinul acordat scolii s-a extins si la organizarea activitatilor educative extracurriculare, majoritatea proiectelor UNESCO derulate an scoala avand ca principal sustinator Daewoo Automobile Romania.

 

Site realizat de prof. Vlad Gabriel © 2009