Liceul Tehnologic "GEORGE BIBESCU" Craiova
mail: george.bibescu@yahoo.com
MENIU
Linkuri utile.....
Contact
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 101 Craiova, judetul Dolj
Tel 0351-405698
fax: 0251-423902

mail: george.bibescu@yahoo.com
 
CONTACT
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 101 Craiova, judetul Dolj,Tel 0351-405698,fax: 0251-423902

FOȘTI ELEVI CU CARE NE MÂNDRIM

Desi suntem o scoala tânara, activitatea desfasurata pâna în prezent a demonstrat totala daruire a elevilor si a profesorilor pentru ca Grupul Scolar "George Bibescu" si a facut ca acesta sa-si capete un real renume

Ne putem mandri ca am obtinut rezultate si performante în activitatile specifice profilului scolii si în acelasi timp ne-am îmbogatit cunostintele în domenii diverse. Astfel o buna parte a elevilor scolii au participat si participa la activitatile Unesco care vizeaza istoria, arhitectura, artele plastice, literatura si ecologia. Cunostintele noastre se îmbogatesc continuu si spiritual ne simtim superiori fata de momentul intrarii noastre pe portile acestei scoli.

Daruirea si sufletu pe care le pun profesorii continuu în formarea noastra ca specialisti si mai ales ca oameni ai viitorului constituie un real exemplu pentru elevii acestei scoli.

Includerea Grupului Scolar "george Bibescu" în programul Phare si ca Scoala pilot în reforma învatamântului sunt alte exemple elocvente ale dorintei tuturor de a aseza numele scolii alaturi de nume bine cunoscute ale învatamântului doljean.

Nu putem decât sa multumim celor care au pus piatra de temelie, care s-au straduit ca ea sa existe în continuare, profesori si elevi care au plecat sau si-au terminat cursurile si care ne-au lasat tot ce avem astazi drept marturie a stradaniei lor.

În numele absolventilor pe care îi reprezint urez scolii si generatiilor viitoare care îi vor pasi pragul, succes si realizari marcante.

DAN SUBTIRELU - Absolvent al scolii

 

 
Site realizat de prof. Vlad Gabriel © 2010